Als jullie de VZW TeamPia financieel willen steunen, zijn er 2 opties:

 • een overschrijving op het rekeningnummer BE05 3631 9038 5475 (BIC Code :BBRUBEBB) .
 • een donatie via de GoFundMe-pagina: GoFundMe

Intussen bestaat de VZW TEAMPIA officieel. Het ondernemingsnummer is 730.738.810.

Jammer genoeg kunnen alleen erkende VZW’s fiscale attesten aanvragen en dit kunnen we pas voor volgend jaar krijgen (als we voldoen aan alle voorwaarden). We bekijken de mogelijkheden nog om via een stichting toch een attest te kunnen afleveren, maar hebben hier nog geen uitsluitsel over.

In de eerste plaats sparen we natuurlijk gewoon voor het medicijn Zolgensma. Als we op één of andere manier toch een andere oplossing vinden om dit te verkrijgen, zal het geld dat we inzamelen gebruikt worden voor de hulpmiddelen die Pia in de toekomst zal nodig hebben en zullen we zelf andere goede doelen steunen.

Bedankt alvast aan iedereen voor alle steun, of die nu financieel is of door ons gewoon te laten weten dat jullie er voor ons zijn. De reacties zijn overweldigend en het doet enorm veel deugd dat het verhaal van Pia zoveel mensen raakt.

Veel lieve groetjes, TeamPia

9 Replies to “Donaties en Giften”

 1. Wat erg voor Pia .
  Ik hoop dat jullie het geld bijeen krijgen en lukt het niet volledig dan hoop ik dat je genoeg samen krijgt door familie , vrienden en eigen steun.
  Ik heb zelf geen kinderen en weet maar al te goed hoe groot het verdriet is , dus kan ik me voorstellen wat jullie meemaken. Ik ga jullie alvast steunen , heb het artikel juist in de krant Het Laatste Nieuws gelezen en ik hoop dat gans Vlaanderen steunt. Veel Veel succes ;

 2. Ik ben zelf een jaar geleden mama geworden en ik leef zo hard met jullie mee! Jullie zijn zo sterk! Ik hoop echt dat er een oplossing gevonden wordt voor Pia!!! Ik heb alvast gestort, elke bijdrage helpt! Dikke knuffel!

 3. Ik wens jullie heel veel sterkte en succes.
  Als we allemaal een beetje bijdragen moet het lukken!!
  Ik hoop dat jullie er snel geraken en Pia een mooie toekomst tegemoet gaat.
  Dikke knuffel

Geef een reactie